Ga op dieet met een Ekomenu
Er zijn vele manieren om op dieet te gaan en gewicht te verliezen. De afvallen branche is er een die jaarlijks enkele miljarden euro’s omzet en dit terwijl de meest effectieve manier van afvallen helemaal niet in een van deze vele methoden en afvallen producten zit. De beste manier hoe je kunt afvallen is door dicht bij jezelf te blijven en gebruik te maken van 2 eigenschappen die je eigenlijk elke dag al doet. Namelijk eten en bewegen.

We grijpen en geloven graag in allerlei wondermiddelen waarmee je snel heel veel kilo’s kunt afvallen. Deze producten bestaan niet! Bestaan ze wel dan zijn ze erg schadelijk voor je gezondheid en werkt het op de langere termijn in het nadeel. De enige manier om gewicht te verliezen is met een dieet. Een gezond dieet waarmee je geen afbreuk doet aan je lichaam. Ga gezond eten en let op de koolhydraten luid ons advies. De beste manier hiervoor is door middel van Ekomenu.

Hoe kun je op dieet met Ekomenu?
Ekomenu is een biologische maaltijdbox. Voor de enkelen die nog niet weten wat een maaltijdbox, ook wel foodbox genoemd is. Een maaltijdbox is een box of zak waarin boodschappen zitten waar je enkele recepten mee kunt maken. Dit door middel van gezonde en biologische recepten, met duidelijke receptenkaarten met daarop de instructies. De maaltijdbox is dus een gemak en manier om gezond te koken en eten. Bekendere varianten van deze maaltijdboxen zijn die van HelloFresh, De Allerhande Box en Marley Spoon.

Hoewel bovengenoemde maaltijdbox aanbieders erg bekend zijn. Is Ekomenu de enige foodbox bezorger in Nederland die 100% biologisch is. Daarnaast maakt het bedrijf gebruik van oer Hollandse producten en vind je veel seizoens producten van Nederlandse boeren in de gerechten terug. Ekomenu dient doelgroepen die veel andere boxen niet direct aanpsreken. Om hier een goed voorbeeld van te geven heeft Ekomenu het 9 maanden menu, speciaal voor zwangere vrouwen.

Koolhydraatarm menu.
Je voelt hem al aankomen. Zo heeft de biologische foodbox dienst ook een speciaal menu voor mensen die willen afvallen. Vandaar dat we op dieet gaan met Ekomenu. Hoewel elke maaltijdbox inspeelt op de factoren, gezond, duurzaam, gemak etc. Is Ekomenu de eerste die echt een maaltijdbox heeft waar je mee kunt afvallen. Namelijk Ekomenu koolhydraatarm menu. Dit menu bevat makkelijk te maken gerechten waar juist extra op de koolhydraten wordt gelegd. Een waar koolhydraatarm dieet. Het enige verschil en wat ons betreft echt een plus punt. Hoef je bij het Koolhydraatarme menu van Ekomenu zelf niks meer te doen. Alleen nog te koken en te eten.

Bij elk ander koolhydraatarm dieet moet je zelf nog de boodschappen doen, vaak zijn de recepten niet duidelijk uitgelegd en sta je lang in de keuken. Ekomenu neemt al deze zorgen weg en bezorgd een koolhydraatarme maaltijdbox bij jou thuis. Met daarin alles wta je nodig hebt. En 100% biologisch en duurzaam.

Het menu heeft alles wat je nodig hebt voor 3 maaltijden en kun je deze bestellen voor 2 of 4 personen. In de menu tref je veel groenten aan. 3 sterren vlees, soms vis en met regelmaat een vegetarisch gerecht. Wat je niet aantreft in dit koolhydraatarme menu van Ekomenu zijn: Rijst, Aardappelen, Pasta en brood. Hiermee houd Ekomenu het aantal koolhydraten in de gerechten zo laag mogelijk en ben jij op weg naar een slank en gezond lichaam.

Voor meer informatie over Ekomenu en alle andere maaltijdboxen die gezonde en verantwoorde gerechten aanbieden. Kijk je op www.maaltijdbox-vergelijken.nl deze website bied een mooi overzicht van alle maaltijdboxen, het laatste nieuws en de beste kortingen.